+11 111 111 1111
Menu

Office Space in Kossuth Lajos Street, Budapest, HU-1053

call us
for pricing

Our ref: # 15024

Arrange Viewing
Request Details
OFFICE DESCRIPTION

A contemporary building in the heart of Budapest, minutes from the River Danube, is the central location of the Astoria centre in Hungary. The centre occupies a mixed-use complex that includes a hotel, and is close to the famous shopping street of Váci utca. Corporate business neighbours include international firms specialising in travel and business formation, but Budapest is noted as a hotspot for micro, small and medium businesses, with 275,000 SMEs based here along with 140,000 registered self-employed sole traders. A city agency that aims to stimulate the sector and encourage entrepreneurialism is just five minutes from the centre. The building is highly convenient for business travellers and commuters, being close to Metro line 2 and 3, buses and trams, as well as by road as it’s accessible from several major highways. The upper two floors offer a great view over the city.


A magyarországi Astoria központ Budapest szívében, csupán néhány percnyire a Dunától, modern épületben található. A központ egy vegyes használatú (hotel és irodaház) komplexumban foglal helyet, kőhajításnyira a város leghíresebb bevásárló és sétáló utcájától, a Váci utcától. A nagyvállalati szférát képviselő szomszédok között találunk utazásra és üzletalapításra szakosodott nemzetközi céget is, de Budapest inkább a mikro-, kis- és középvállalkozások központjaként ismert. Közel 275 000 kis- és középvállalkozás és 140 000 regisztrált magánvállalkozó székhelye a város. Egy, a szektor fellendítésére és a vállalkozókedv növelésésre szakosodott hivatal irodája alig öt percre fekszik a központtól. Az épület sok szempontból megfelel mind üzleti úton levő, mind pedig bejáró üzletembereknek, hiszen a közelben egyaránt megtalálható a 2. és a 3. metróvonal, valamint busszal és villamossal is könnyen megközelíthető, nem beszélve a legfontosabb autópályák közelségéről. A felső két emeletről csodálatos kilátás nyílik a városra.

Facilities
Dedicated Phone Number
Voicemail Services
VoIP Technology
City/Town centre
Vending Machines
Major transport links
24 Hour Access
Air Conditioning
Furnished Offices
Kitchen Facility
Mail Collection/Forwarding
Manned Reception
Boardrooms
Conference Space
Meeting Rooms
Serviced Offices
Virtual Office Services
High Speed Internet

What next?

You will receive a free report on your selected offices and guidance through your search.

Paul Conway
Paul Conway
+11 208 909 5222
Email
Show Map
207.211.95.119:: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64) AppleWebKit/534.57.2 (KHTML, like Gecko) Version/5.1.7 Safari/534.57.2